نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان جنوبی افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان همزمان با هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه بیرجند گشایش یافت.
مراسم افتتاح این نمایشگاه با حضور جمعی از مدیران استان در سالن امید دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی اداره کل فنی و حرفهای و مرکز تحقیقات کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه صنعتی بیرجند، پارک علم و فناوری و میراث فرهنگی و گردشگری نیز حضور دارند.
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان در قالب 20 غرفه برپا شده است.
دستاوردهای پژوهشی استان در این نمایشگاه از 15 تا 17 آذر 1401 در دو نوبت صبح از ساعت 9 تا 13 و بعدازظهر از ساعت 15:30 تا 19 در محل سالن امید دانشگاه بیرجند پذیرای علاقمندان است.
شایان ذکر است؛ این نمایشگاه به همت دانشگاه بیرجند به عنوان دبیر کمیته پژوهش و دبیر جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان برگزار شده است.